Testimonial

General Testimonials

Customer Bukit Katil, Melaka

2014-02-13, 03:57

Muna Hazwani Bt Hashim

2013-05-05, 19:12

Assalam admin.Saya ingin berkongsi pengalaman menggunakan Natalshape bersama para ibu di luar sana. Semoga sama-sama beroleh manfaat.


Saya mengenali produk Natalia ini semasa hampir tiba hari bersalin anak yang ketiga. Setelah bersalin, saya mencuba dahulu sekotak Natalshape. Saya mencuba bukan niat untuk kembali kurus, tetapi kandungan Natalshape yang mengandungi lebih 11 makanan sunnah yang membuatkan saya teruja ingin mencubanya.


Sepanjang mengamalkan minum Natalshape, saya perasan, berpantang kali ini sangat berbeza berbanding dulu. Ini kerana, saya langsung tidak letih, sentiasa cergas dan bertenaga. Kedua-dua anak perempuan saya yang pertama dan kedua tinggal bersama saya sewaktu saya berpantang.

Pada mulanya saya agak risau yang saya pasti penat dan kalut untuk menguruskan diri dan ketiga-tiga anak. Alhamdulillah, walaupun berjaga malam menyusukan si kecil, saya tetap cergas bangun awal pagi menguruskan si kakak berdua yang hendak ke sekolah.


Saya pernah terbaca testimoni pengguna yang telah mencuba Natalshape yang mengatakan Natalshape membuatkan air susu berasa sedap. Saya harus mengatakan ianya benar. Ini kerana, pengakuan anak perempuan sulung saya sendiri yang mencuba susu badan yang saya pam. Oleh kerana dia teringin hendak rasa susu badan, saya benarkan dier rasa. Habis 3oz dia minum. Susu ibu ni makin sedap la ibu, katanya. Alhamdulillah.


Disebabkan telah merasai sendiri kelebihan Natalshape, saya ingin berkongsi dan memperkenalkannya kepada para ibu di luar sana. Dari situlah timbul minat untuk menjadi sub stokis kepada produk Natalia ini. Alhamdulillah, Allah murahkan rezeki saya, sekarang saya adalah sub stokis produk Natalia bagi kawasan Alor Star, Kedah.

Saya berharap, lebih ramai ibu di luar sana yang akan mencuba Natalshape. Semoga kebaikannya dapat dikongsi bersama oleh ibu dan anak.

Aty Hariaty (Sub-Stokis Subang Jaya)

2013-04-14, 16:00

Saya pengguna natalicious dan natalshape. Saya merupakan ibu kepada 3 orang anak. Pada 28 februari 2013, saya telah dikurniakan cahaya matayg ke-3. Setelah saya bersalin saya terus mencuba produk natalshape setelah dua bulan saya menggunakan natalicious semasa mengandung.

Perubahan memang ketara sangat. Berat badan tubuh badan sentiasa cergas dan sihat. Saya pun telah kembali normal iaitu 45kg. Dengan bantuan natalshape saya memang fully breastfeed kepada baby saya sampai sekarang. Anak pertama dan kedua saya campur dengan susu formula. Dalam sehari saya dapat dalam 6 botol.28-30oz.

Nurul Huda Bt Ahmad

2013-04-14, 15:59

Saya pengguna Natalshape, dan sekarang ini saya sudah minum 4 kotak Natalshape. Bulan Disember 2012 dahulu saya mengalami masalah kekurangan susu badan, saya ikhtiar pelbagai cara untuk menambahkan susu, dan saya telah mencuba natalshape. Hasil yang saya nampak susu badan saya mula bertambah semula selepas 2 minggu saya minum setiap malam sebelum tidur. Dan dalam tempoh saya minum natalshape setiap malam, keesokan paginya badan saya akan rasa bertenaga, tidak mengantuk dan segar. Sakit di belakang pun tiada. Alhamdulillah, susu badan saya kembali normal.

Azlina Bt Md Shariff (Sub Stokis Subang Bestari)

2013-04-14, 07:26

Saya Azlina Bt Md Shariff, mula menggunakan susu Natalia pada 22/02/2012 hari pertama anak ke 4 lahir. Saya diperkenalkan dengan susu ini oleh Pn Norliza Mohamad sebelum itu. Ketiga-tiga anak sebelum ini mempunyai sejarah yang tidak berpihak untuk menyusu badan.Anak pertama saya hanya mendapat 11 bulan susu ibu dan anak ke 2 / 3 hanya beberapa minggu sahaja. Saya memang tidak boleh minum susu dan kadang2 termuntah hanya sebab minum susu. Kesedaran tentang kepentingan susu ibu membuatkan saya sentiasa berikhtiar mencari jawapan untuk memperbanyakan susu badan. Susu Natalia juga berperisa vanilla dan senang untuk saya minum.

Kali pertama saya menggunakan susu Natalia, susu badan seolah2 datang dengan sendiri. Saya menggunakan susu Natalia setiap hari kerana kekerapan menyusu anak ke 4 ini. Masalah kekurangan susu dapat saya atasi dengan susu Natalia. Yang pasti suami tidak perlu bangkit dari tidur untuk membuat susu untuk anak2 saya. Anak gembira dan suami tersenyum dapat rehat.

Natalia